Як впоратися з анемією – простий, доступний і смачний рецепт
Анемія – це проблема зі здоров’ям, при якій організм відчуває слабкість і втому. Цей стан потребує продуктів харчування, здатних підвищити рівень гемоглобіну.
Раджу звернути увагу на курячу печінку. Якщо ви регулярно вживатимете курячу печінку, анемія вам не буде страшна. Пропоную приготувати паштет з курячої печінки. Для цього вам знадобляться: куряча печінка – 500 грамів, морква – 1 штука, цибуля – половинка, спеції – за смаком, вершкове масло – 50 грамів.
Як впоратися з анемією – простий, доступний і смачний рецепт.
Приготування:
- Дрібно нашаткуйте цибулю та моркву.
- Підсмажте їх на невеликій кількості олії.
- Додайте печінку і залийте водою, щоб інгредієнти почали тушкуватися.
- Коли печінка буде готова, збийте усі інгредієнти блендером.
- Додайте м’яке вершкове масло і ще раз збийте блендером.
Кіра МАКЕЄНКО
- Жменя волоських горіхів зранку дають заряд бадьорості на цілий деньЗгідно з новим дослідженням, молоді люди, які з’їдали жменю волоських горіхів під час сніданку, мали швидшу реакцію та підвищення продуктивності пам’яті через кілька годин після сніданку. Результати дослідження підтверджують, що волоські горіхи є продуктом, який покращує роботу мозку.
Читайте також: Весь час хочеться спати — зверніться до психотерапевта