fbpx

Як сьогодні грає місяць

Діліться інформацією з друзями:

У суботу, 17 липня В Рівному очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів.

Надзвичайна пожежна небезпека

Температура повітря: вночі +21… +25°С, удень +26…+32°С. Вітер південно-східний, 1-3 м/с.

за останні 130 років 17 липня:

МАКС: 33.7° (2001)
МІН: 7.9° (1978)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.06, зайде о 21.02. 7-й день місячного календаря (Місяць у Діві, перша чверть, зах. 0.32; сх. 13.27).

Мудрі кажуть: «Огонь запеклих не пече».

Т. Шевченко

Не забудьте привітати: Андрія, Богдана, Марту, Олексія, Ольгу, Тетяну, Федора.

Астролог радить: Енергія дня дозволить вам накопичити сили для реалізації задумів. Сьогодні вдаються всі розпочаті справи, з’являється впевненість у собі.

День для здоров’я: Хронічні захворювання можуть зненацька загостритися або несподівано зникнути. Вразливі голосові зв’язки, горло, легені, бронхи.

Усміхніться: – Що таке розумний ризик?

– Це коли хотів ризикнути й передумав

Народний прогноз погоди

17 липня відзначається день пам’яті святого благовірного великого князя Андрія Боголюбського. У минулі часи дивились, чи немає жовтого листя на деревах, якщо є, то осінь рано настане. Цей день визначав погоду 11 серпня: “Який Андрій – такий і Калинник (11 серпня)”. Наші пращури у цей день спостерігали, як “грає місяць”. Якщо його можна побачити при сході, то здається, нібито він перебігає з місця на місце, міняє свій колір і ховається в хмари. Така “гра” вказує на хороший урожай.