fbpx

Яблучний спас-пішло літо від нас

Діліться інформацією з друзями:

У четвер, 19 серпня ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається в Рівному до самого вечора. Без опадів.

Температура повітря: вночі +9  +13°С, удень +15…+19°С. Вітер західний, 1-5 м/с.

 за останні 130 років 19 серпня:

МАКС: 35.7° (1946)
МІН: 7.5° (1981)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.53, зайде о 20.10. 10-й день місячного календаря (Місяць у Стрільці, друга фаза, зах. 1.27; сх. 18.55).

Є привід: Преображення Господнє. День пасічника України. Всесвітній день гуманітарної допомоги.

Мудрі кажуть: «Доля людини визначається тим, що відбувається в її голові, коли вона вступає у протиріччя із зовнішнім світом».

Ерік Берн

Астролог радить: День гармонії. Спілкування з партнерами буде приємним і конструктивним. Не рекомендується починати ті справи, які вимагають особливого терпіння та уваги. Звільніться від почуття провини. Прислухайтеся до голосу інтуїції.

День для здоров’я: Сьогодні організм піддається стресам і хворобам, які можуть призвести до серйозних наслідків. Уразливі шлунок і нервова система. Постарайтеся не перевантажувати очі. Хороший день для очищення шлунково-кишкового тракту і голодування.

Усміхніться: Дружина – дивовижна людина! Вона знаходить речі там, де їх РЕАЛЬНО НЕ БУЛО, коли шукав я!

 Народний прогноз погоди

19 серпня відзначається свято Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа. У давнину помітили, що зі Спасу “погода преображається”. Погода цього дня вказувала на майбутню осінь: “Який день на другий Спас, така і Покрова (14.10)”. Якщо день був сухим, то й осінь сухою буде, мокрий – мокра осінь, а якщо ясний, слід готуватись до сурової зими.