fbpx

Вже тепла погода, але холод ще не поспішає відступати

Діліться інформацією з друзями:

У суботу, 20 березня до самого вечора в Рівному буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Без опадів.

Температура повітря: вночі -4… -5°С, удень 0…+2°С. Вітер північно-західний, 3-2 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.07, зайде о 18.09. 7-й день місячного календаря (Місяць у Тельці, перша фаза, зах. 0.42; сх. 9.01).

Є привід: Всесвітній день Землі. День весняного рівнодення. Міжнародний день щастя.

Мудрі кажуть: «Тепер, коли ми навчилися літати в повітрі, як птахи, плавати під водою, як риби, нам не вистачає тільки одного: навчитися жити на землі, як люди».

Бернард Шоу

Не забудьте привітати: Ганну, Антоніну, Василя, Євгена, Євдокію, Катерину, Ксенію, Марію, Надію, Миколу, Павла.

Астролог радить: Енергія дня дозволить вам накопичити сили для реалізації задумів. Сьогодні вдаються всі розпочаті справи, з’являється впевненість у собі.

День для здоров’я: Хронічні захворювання можуть зненацька загостритися або несподівано зникнути. Вразливі голосові зв’язки, горло, легені, бронхи.

Усміхніться: На запитання: «Що ви будете робити, коли побачите зеленого чоловічка?» відповіли: 60% – кину пити! 30% – почну пити! 9% – піду на прийом до психіатра! І тільки 1% відповів: «Почну переходити дорогу!»

за останні 130 років 20 березня:

МАКС: 21.1° (1990)
МІН: -17.4° (1980)

Народний прогноз погоди

20 березня відзначається день пам’яті святого мученика Василя, єпископа Херсонського Таврійського. Встановлюється вже тепла погода, але холод ще не поспішає відступати: “З дахів капає, а за ніс цапає”, вдень весняна капель, а на вечір може бути мороз.