fbpx

Вже можна почути ранній спів польового жайворонка

Діліться інформацією з друзями:

У неділю, 7 березня  хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься в Рівному до кінця дня. Без опадів.

Температура повітря: вночі -4… -5С, удень 0… -1°С. Вітер північно-західний, 2-7 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.29, зайде о 17.50. 24-й день місячного календаря (Місяць у Стрільці, четверта фаза, зах. 10.55; сх. 3.11).

Є привід: Всесвітній день дитячого телебачення і радіомовлення.

Мудрі кажуть: «Єдиною межею наших завтрашніх звершень стануть наші сьогоднішні сумніви».

Франклін Д. Рузвельт

Не забудьте привітати: Євгенія, Панаса, Пилипа, Федора.

Астролог радить: День руйнування старого і зведення нового. Тому сміливо позбувайтеся поганих звичок, можете розпочинати нові справи. Вдалий період для того, щоб зайнятися зміцненням здоров’я і духовним розвитком.

День для здоров’я: Сьогодні організм легше справиться з навантаженням. Тож можете виконувати фізичну роботу. Майте на увазі, що в цей день уразливі печінка, шкіра і пряма кишка, тому не зловживайте спиртним. Якщо відчуваєте фізичну слабкість, то вона сьогодні найкраще лікується відпочинком і сном.

Усміхніться: «Шановний Дід Мороз! Пишу тобі листа на наждачному папері. Ось тепер подивимося, чи зможеш ти зробити з моїм листом те, що ти зробив з ним минулого року».

за останні 130 років 7 березня:

МАКС: 12.9° (2002)
МІН: -21.7° (1964)

Народний прогноз погоди

7 березня відзначається день пам’яті преподобного Мойсея Білозерскього, Маврикія. На Маврикія приходиться самий ранній приліт граків, прилітають перші шпаки, а це вказує на ранню весну. У цей день можна почути самий ранній спів польового жайворонка. У давнину помітили, що прохолодний день 7 березня вказує на те, що літо скоріш за все буде дощовим.