fbpx

Вчителька з Тернопільщини стала кухарем завдяки рівненським спеціалістам

Діліться інформацією з друзями:

Світлана Колужняк любить і вміє готувати. Жінка має вищу педагогічну освіту, досвід роботи продавцем, проте особливо вподобала кухарську справу. Аби офіційно працювати за професією кухаря, – звернулася до Чортківської районної філії Тернопільського ОЦЗ, і там порадили підтвердити результати неформального навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ.

Як повідомила старший майстер Олена Хоміна, на базі навчально-виробничого комплексу, що у Рівному, претендентка у дводенний термін успішно склала кваліфікаційну атестацію. Тестові завдання жінка виконала першого дня, а на другий – працювала у навчальній кухні-лабораторії. Страви, що склали її меню згідно технологічної карти, – овочевий суп, м’ясні биточки, картопляне пюре, тушкована з овочами і томатом риба та сирна запіканка. Усі були відмінної якості, смачні та чудово презентовані.

Кваліфікаційна комісія  у складі голови О. Жуковського, Л. Севрук та Олени Самолюк-Холодової уважно слідкувала за усіма процесами та підсумувала: пані Світлана відмінно впоралася із завданнями, показала достойний результат, підтвердила 3-й кваліфікаційний розряд. Із новим етапом професійного досвіду кухарку привітала заступниця директора Рівненського центру ПТО ДСЗ Руслана Бодренко. Вона вручила їй свідоцтво державного зразка.

Світлана Калужняк отримала не лише офіційний документ, але й новий професійний досвід, цікаві комунікації та нове натхнення до роботи. А готуватиме вона для дітлахів ДНЗ «Чебурашка» у м. Чортків.

Смачного!