fbpx

У цей день змії “ходять по лісах станицями”

Діліться інформацією з друзями:

У суботу, 12 червня незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері в Рівному погода буде похмурою. Без опадів.

Температура повітря: вночі +12… +15°С, удень +21…+22°С. Вітер північно-західний, 1-5 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 04.47, зайде о 21.10. 2-й день місячного календаря (Місяць у Блюзнятах, перша фаза, зах. 23.14; сх. 5.58).

Є привід: Всесвітній день боротьби з дитячою працею. День міста Севастополь. День працівників фондового ринку України.

Мудрі кажуть: «Ті, що сплять не роблять помилок».

Інгвар Кампард

Астролог радить: День руйнування старого і зведення нового. Все, що сьогодні відбувається довкола, закликає змінити ваше ставлення до життя. Тому сміливо позбувайтеся поганих звичок. За проявлені доброту і щедрість вам воздасться сторицею.

День для здоров’я: Сьогодні максимально зростає життєвий потенціал. Уникайте навантажень на хребет. Вразливі нирки, стегна, сечовий міхур, підшлункова залоза. Хороший день для очищення дихальних шляхів і легень, голодування.

Усміхніться: Лише 1% населення вважає, що ярличок на одязі служить для того, щоб знати, як за цією річчю доглядати: прати, прасувати і т. д. Решта 99% визначають по ньому де зад, а де перед.

за останні 130 років 12 червня:

МАКС: 32.6° (2000)
МІН: 2.7° (1984)

Народний прогноз погоди

12 червня відзначається день пам’яті преподобного Ісакія-сповідника. У народі цей день вважався зміїним. За народним повір’ям, у цей день змії “ходять по лісах станицями” і вбивати їх дуже небезпечно. Кожному вони готові мстити безмилосердно. З давніх часів до нас дійшла традиція на день Ісакія саджати боби. Нащі пращури 12 червня спостерігали за павуками: якщо павуки посилено працюють у цей день, значить погода буде мінятись. У цей час цвіте шипшина і жасмин.