fbpx

У цей день “туман з’їдає сніг”, тобто вказує на прихід тепла

Діліться інформацією з друзями:

У вівторок, 23 березня в Рівному на зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Вранці піде дощ зі снігом. У другій половині дня опадів не передбачається.

Температура повітря: вночі -2… -1°С, удень -1…+1°С. Вітер північний, 3-5 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 05.54, зайде о 18.16.10-й день місячного календаря (Місяць у Близнятах, друга фаза, зах. 3.36; сх. 11.23).

Є привід: Всесвітній день метеоролога.

Мудрі кажуть: «Життю вір, адже воно вчить краще за будь-які книги».Гете

Не забудьте привітати: Анастасію, Василису, Віктора, Галину, Данила, Дениса, Леоніда, Павла.

Астролог радить: День гармонії. Спілкування з партнерами буде приємним і конструктивним. Не рекомендується починати ті справи, які вимагають особливого терпіння та уваги. Звільніться від почуття провини. Прислухайтеся до голосу інтуїції.

День для здоров’я: Сьогодні організм піддається стресам і хворобам, які можуть призвести до серйозних наслідків. Уразливі шлунок і нервова система. Постарайтеся не перевантажувати очі. Хороший день для очищення шлунково-кишкового тракту і голодування.

Усміхніться: Маньяк обробив гроші отрутою і пожертвував їх дитячому будинкові. Загинуло двадцять депутатів, два мери та один міністр. Діти не постраждали

за останні 130 років 23 березня:

МАКС: 15.3° (1959)
МІН: -15.6° (1956)

Народний прогноз погоди

23 березня відзначається день пам’яті мученика Кіндрата (Кідрата). У давнину була приказка, що у цей день “туман з’їдає сніг”, тобто вказує на прихід тепла. Туман також вказував на теплу середину травня, а іній – на дощовий день на Ісака Змійовика (12 червня). Сині хмари, які швидко пливуть по небу, передвіщали тепло і дощ. А ще 23 березня буває перша у новому році гроза. Рибаки у цей день звертали увагу на весняні струмки: якщо вони біжать у лунку, то буде добре ловиться плотва.