fbpx

У цей день не підмітали в домі

Діліться інформацією з друзями:

У середу, 9 червня ясним небо в Рівному буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ.

Температура повітря: вночі +15… +16°С, удень +23…+24°С. Вітер північно-західний, 2-6 м/с.

 Сьогодні: Сонце зійде о 04.47, зайде о 21.08. 29-й день місячного календаря (Місяць у Тельці, четверта фаза, зах. 20.20; сх. 4.08).

Є привід: Міжнародний день друзів.

Мудрі кажуть: «Ну що б, здавалося, слова… Слова та голос – більш нічого. А серце б’ється – ожива, як їх почує!»

Тарас Шевченко

Не забудьте привітати: Івана, Федора.

Астролог радить: Найважчий і найнебезпечніший день місяця. Він один із найгірших для фінансових справ: не підписуйте документи, не давайте і не беріть гроші в борг. Невдалий час для торгівлі. Відкладіть усі важливі справи і переговори.

День для здоров’я: В цілому день несприятливий. Зменшується запас енергії, слабшають захисні функції організму. Допомогти може повне утримання (від куріння, алкоголю, інтиму, бурхливих емоцій і м’яса). Уразливі стегна і пряма кишка. Рекомендується проводити чистку організму.

Усміхніться: Після купівлі товару отримую з інтернет-магазину повідомлення: «Нам було добре з вами, дякуємо!» На що вони натякають?

за останні 130 років 09 червня:

МАКС: 31.5° (2003)
МІН: 6.1° (2000)

Народний прогноз погоди

 У цей день вшановується пам’ять священномученика Ферапонта, єпископа Сардійсього і мучениці Феодори діви. У народі є приказка: “На Федору не винось із хати сміття”. У цей день не підмітали в домі і не мили підлоги, щоб не накликати біду. У минулі часи в цей день слідкували за мурахами: якщо навколо мурашника багато мурашок – на гарну погоду.