fbpx

У цей час розпускається бузок

Діліться інформацією з друзями:

У середу, 14 квітня в Рівному хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень очікується дощ. Ввечері він повинен послабшати.

Температура повітря: вночі +7… +6°С, удень +10…+8°С. Вітер північний, 2-4 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.06, зайде о 19.57. 9-й день місячного календаря (Місяць у Овні, перша фаза, зах. 22.24; сх. 7.14).

Мудрі кажуть: «Любов – така ж опора душі, як ноги для тіла».К. фон Сієна

Не забудьте привітати: Макара, Марію.

Астролог радить: День гармонії. Спілкування з партнерами буде приємним і конструктивним. Не рекомендується починати ті справи, які вимагають особливого терпіння та уваги. Звільніться від почуття провини. Прислухайтеся до голосу інтуїції.

День для здоров’я: Сьогодні організм піддається стресам і хворобам, які можуть призвести до серйозних наслідків. Уразливі шлунок і нервова система. Постарайтеся не перевантажувати очі. Хороший день для очищення шлунково-кишкового тракту і голодування.

Усміхніться: Спускається Ангел з небес до Василя і каже:

– Ти ведеш праведне життя. Бог вирішив винагородити тебе. Вибирай, що ти хочеш: славу, мудрість або гроші?

– Мудрість, – подумавши, сказав чоловік.

– Ти став наймудрішим із мудрих! Що скажеш?

– Грошима треба було брати.

за останні 130 років 14 квітня:

МАКС: 23.5° (1972)
МІН: -5.5° (1996)

Народний прогноз погоди

14 квітня відзначається день пам’яті Марії Єгипетської. У народі святу називали Марія Запали Сніг, Марія – заграй ярки, Марія – пусті щі. Щоб дізнатись про літо, спостерігали за нічним небом: якщо ніч ясна і тече тепла вода, то літо буде тепле і сухе. У цей час розпускається бузок, вилізають лісові мурашки.