fbpx

У Рівному вчителька проводила урок снідаючи на кухні

Діліться інформацією з друзями:

Рівнянин Іван Цимбалюк, який має понад 30 років стажу педагогічної, науково-педагогічної, викладацької роботи у вищій школі побував на онлайн уроці з історії разом зі своєю донькою дев’ятикласницею.

Опісля у Фейсбуці він написав емоційний допис. У якому розповів, що викладання уроку звелося до “сьорбання” і “чавкання” на кухні в учительки.

Друзі, я в шоці! Ото прослухав щойно урок з історії онлайн разом із моєю дочкою. Так звана вчитель проводила його у себе на кухні сьорбаючи чвакаючи й грюкаючи посудом. Ні теми, ні матеріалу лише номера параграфів на домашню роботу. Цілий урок вона снідала жодного речення не сказала. Натомість вигукувала якісь дикі звуки, повторюючи ‘Почекайте’. Що робити батькам у цьому випадку? Ото хвалебна школа м. Рівне”, — так оцінив роботу педагога батько школярки, який має викладацький досвід у вищій школі.

Користувачі соціальної мережі, звісно, запитали у яку школу ходить донька Івана Цимбалюка. Чоловік не став приходувати заклад, виявляється мова про вчительку історії з п’ятнадцятої школи.