fbpx

У Клесівському ліцеї влаштували спортивні змагання

Діліться інформацією з друзями:

Захід об’єднав не лише учасників з Клесова, а й сусідніх сіл – Карпилівка та Карасин.

Нещодавно працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради підбили підсумки конкурсу «Кращі «Активні парки» у Рівненській області, що відбувся в рамках реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».

Серед найактивніших громад області  була відзначена Клесівська ТГ, яка виборола  у загальному  підсумку почесне ІІІ місце. З цієї нагоди  в Клесівському ліцеї було організоване справжнє спортивне свято. Захід об’єднав не лише учасників з Клесова, а й сусідніх сіл – Карпилівка та Карасин.

Учням було запропоновано спортивну програму в рамках Фестивалю здорового способу життя, до якої входили різноманітні командні естафети та індивідуальні конкурси. Змагання видалися захоплюючими і веселими, як для учасників, так і для вболівальників. Юні спортсмени демонстрували своє вміння справлятися з  найрізноманітнішим спортивним інвентарем, намагаючись показати найкращий час без штрафів у кожній естафеті. Зрештою, суддівська колегія, підбивши підсумки спортивної програми, визначила переможців та призерів.

На найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднялася команда «Полісся» (Карпилівський ліцей). Друге та третє місце посіли команди Клесівського ліцею «Граніт»та «Апельсин». Також всі учасники отримали сувеніри від організаторів. Але на цьому нагородження не завершилось. Подарунки від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та Відділення НОК України у Рівненській області за ІІІ місце у конкурсі «Кращі «Активні парки» були вручені представнику громади, голові Клесівської ТГ Віктору Буйному. Свої нагороди за ІІ  місце  в конкурсі «Олімпійський куточок»  отримала директор Карасинської гімназії – Надія Тверда та комплект м’ячів в рамках проєкту НОК «Моя олімпійська мрія» вручено директору місцевої ДЮСШ Ігорю Мельнику.