fbpx

У давнину з цього дня бувало ще 12 холодів

Діліться інформацією з друзями:

У п’ятницю, 7 травня хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора в Рівному буде зберігатися похмура погода. Увесь день йтиме дощ, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати.

Температура повітря: вночі +6… +7°С, удень +11…+13°С. Вітер південний, 3-6 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 05.22, зайде о 20.28. 25-й день місячного календаря (Місяць у Рибах, четверта фаза, зах. 15.43; сх. 4.20).

Є привід: День міста Івано-Франківськ. День радіо.

Мудрі кажуть: «Родина – це група людей, яких єднають кровні зв’язки та сварять грошові питання».

Етьєн Рей

Не забудьте привітати: Валентина, Єлизавету, Леонтія, Олексія, Саву.

Астролог радить: Сьогодні – день гармонії, спокою, аналізу того, що відбувається у вашому житті. Все, що сьогодні робите, стане фундаментом вашого майбутнього. Не підпускайте негативних думок і не давайте волі емоціям.

День для здоров’я: Небезпечний для здоров’я день. Негативному впливу піддаються органи відчуття, голова, вуха. Необхідно відмовитися від грубої їжі і великої кількості рідини. Треба займатись очищенням організму від шлаків, можна поголодувати. Хороший день для відпочинку, емоційного розслаблення.

Усміхніться: Щоденний тригодинної вебінар «Як побороти залежність від Інтернету».

за останні 130 років 24 квітня:

МАКС: 29.6° (2003)
МІН: -0.6° (1999)

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам’ять мучеників Сави Стратилата і Євсевія. У минулі часи до цього дня у селян закінчувався хліб, розпочинався голодний травень: “Ну, хліб-то давно весь вийшов, піди візьми у Савки в лавці”. У давнину з цього дня бувало ще 12 холодів. У садах починають квітнути яблуні, розгортаються бруньки груші.