fbpx

Майк Тайсон виховувався українкою

Діліться інформацією з друзями:
На фото –  відомий боксер Майк Тайсон та його прийомна мати Камілла Евалд.
Цікаво, що Камілла Евалд була етнічною українкою. Її батьки – емігранти з Тернопілля Гнат і Анастасія Іващуки. Сім’я жила у містечку Кетскілл за 160 км від Нью-Йорка. У 1945 році сестра Камілли познайомила її з братом свого чоловіка – Костантино (Кас) Д’Амато, який і зробив Тайсона чемпіоном та суперзіркою.
Відтоді Камілла стала вірною супутницею по життю Каса. Вони не були офіційно одружені і не мали спільних дітей, крім Майка Тайсона, якого усиновили, коли тому було 15 років.
“Для неї було важливо, щоб у мене було прибрано у кімнаті, щоб шанобливо спілкувався з людьми, – розповів Майк Тайсон про Каміллу під час свого візиту до України в 2019 році. – Вона навчила мене дисципліни. Коли Кас помер, я вже був знаменитим боксером і не мав би мити посуд або підмітати підлогу. Але я знав, що мені потрібно піклуватися про себе самому. Ось чого я навчився в Камілли – незалежності”.
І додав: “Мені дуже пощастило, що вона благословила мене своєю любов’ю і піклувалася про мене більшу частину життя”.
Можливо, саме завдяки Каміллі влітку 2014 року, коли Росія розпочала війну проти України, Тайсон якось на червоній доріжці сказав російським журналістам: “Геть з України!”
©️ Diaspora.ua, 2020.