fbpx

Синиця заспівала – тепло ворожить

Діліться інформацією з друзями:

У середу, 10 березня весь день в Рівному буде хмарним. Без опадів.

Температура повітря: вночі -6… -5°С, удень -3… -2°С. Вітер південно-східний, 2-4 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.22, зайде о 17.55. 27-й день місячного календаря (Місяць у Козерогу, четверта фаза, зах. 14.15; сх. 5.39).

Мудрі кажуть: «Жіноча дружба – дуже важливий аспект життя будь-якої жінки. Але, як і стосунки з чоловіком, дружба з подругою іноді закінчується. Не тому, що була несправжньою, а тому, що ви обидві виросли з неї». Наталія Краснова

Не забудьте привітати: Тараса.

Астролог радить: День звільнення від душевного тягаря, подолання сумнівів. Його енергетика дозволяє плідно працювати на будь-якому поприщі. Плануйте і виконуйте, ставте нові завдання. Думайте тільки позитивно, спокійно ставтеся до всього, що відбувається довкола.

День для здоров’я: Здоров’я достатньо, але будьте помірковані в усьому. Сьогодні вразливі гомілки. Можливе загострення захворювань крові, необхідно уникати кровотечі. День хороший для очищення організму, легких фізичних вправ.

Усміхніться: Чоловік приходить на пошту відправити посилку. У залі – жодної людини, а працівниця читає газету. Мужик звертається до неї:

– Я б хотів…

Працівниця:

– Чоловіче, станьте в чергу! І продовжує читати газету.

– Вибачте, але тут…

– Чоловіче, я вам що, не ясно сказала? Станьте у чергу!

Читає газету далі. Тут мужик розлютився і як плюне їй в пику.

Працівниця:

– Та що ви собі дозволяєте, нахабо! Зараз поліцію викличу!

– А чому ви думаєте, що це я? Подивіться, скільки тут народу!

за останні 130 років 10 березня:

МАКС: 14.6° (1961)
МІН: -19.7° (1945)

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам’ять святителя Тарасія, архієпископа Константинопольського. Погоду у цей день передбачають птахи: синиця заспівала – тепло ворожить. З цього дня відбувається перехід середньої температури повітря через 0 градусів. Це вважається часом появи прогалин. Набухають бруньки – весну чують. З цього дня добре садити насіння на розсаду капусти і помідорів.