fbpx

Сервісними центрами МВС Рівненщини з початку року видано 28104 посвідчень водія

Діліться інформацією з друзями:

Від початку року сервісними центрами МВС в Рівненській області видано 28104 посвідчень водія. Серед цієї кількості  10371 – це посвідчення водія, які видані  вперше.  Найбільшу кількість посвідчень водія вперше сервісні центри МВС видали в червні – 1676. 

Алгоритм дій при отриманні посвідчення водія:

1.Знайти автошколу.

2.Пройти навчання в автошколі з групою або за індивідуальним графікомДля подачі документів візьміть з собою паспорт, ідентифікаційний код, медичну довідку (форма 083/о), одну кольорову фотографію 3,5х4,5 см.

3Скласти іспити в автошколіСкласти внутрішні іспити в автошколі та отримати свідоцтво про закінчення навчального закладу.

4Звернутись до сервісного центру МВСОберати зручний для сервісний  центр МВС. Не забудь з собою взяти паспорт, копію ідентифікаційного коду, медичну довідку (форма 083/о).

5Скласти іспит в сервісному центрі МВСІспит на отримання посвідчення водія складається з двох частин: теоретичної та практичної.

6Отримати посвідчення водіяВперше посвідчення водія видається на 2 роки. Документ отримується на місці. 26гривень  складання іспитів, 219 гривень  бланкова продукція.

Нагадуємо, що на сайті регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області можна подивитися зручну онлайн-інструкцію «Як отримати посвідчення водія вперше?»  та підготуватися до теоретичної частини іспиту з ПДР завдяки безкоштовному онлайн-тренажеру. Також на сайті можна завантажити повний перелік питань з ПДР із варіантами відповідей та переглянути маршрути для перевірки навичок керування транспортними засобами.