fbpx

Саме сьогодні визначається літня погода

Діліться інформацією з друзями:

У середу, 21 квітня зранку до самого вечора в Рівному небо буде вкрите хмарами. Удень піде дрібний дощ, який може посилитися ближче до вечора.

Температура повітря: вночі +5… +6°С, удень +10…+11°С. Вітер західний, 2-5 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 05.52, зайде о 20.02. 9-й день місячного календаря (Місяць у Раку, друга фаза, зах. 3.51; сх. 12.24).
Є привід: Всесвітній день творчості та інноваційної діяльності. Міжнародний день секретаря.
Мудрі кажуть: «Людина, якою вам судилося стати – це тільки та людина, якою ви самі вирішите стати». Ральф Голдо Емерсон
Не забудьте привітати: Григорія, Максима, Олександра, Федора, Якова.
Астролог радить: День гармонії. Спілкування з партнерами буде приємним і конструктивним. Не рекомендується починати ті справи, які вимагають особливого терпіння та уваги. Звільніться від почуття провини. Прислухайтеся до голосу інтуїції.
День для здоров’я: Сьогодні організм піддається стресам і хворобам, які можуть призвести до серйозних наслідків. Уразливі шлунок і нервова система. Постарайтеся не перевантажувати очі. Хороший день для очищення шлунково-кишкового тракту і голодування.
Усміхніться: – Мамо, чому ти завжди стоїш біля вікна, коли я співаю?
– Щоб люди не подумали, що я тебе б’ю.

за останні 130 років 21 квітня:
МАКС: 33.0° (1996)
МІН: -0.7° (1952)

Народний прогноз погоди

21 квітня вшановується пам’ять святих апостолів Іродиона, Агава, Руфа, Асигкрита, Флегонта, Єрма. У народі цей день називали Родион Виверни Голоблі, Родион Льодолом, Ревучі води. Наші пращури примітили: якщо схід на Руфу ясний, то літо буде хорошим, якщо похмуро, то літо буде поганим, а якщо туманно – бути влітку негоді, якщо буде теплий вечір і тиха ніч, літо буде спекотним і сухим.