fbpx

Сьогодні уникайте емоційної втоми

Діліться інформацією з друзями:

У середу, 3 березня день буде хмарним – з самого ранку в Рівному небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Без опадів.м

Температура повітря: вночі 0… -1°С, удень +1… +4°С. Вітер західний, 2-4 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.37, зайде о 17.43. 20-й день місячного календаря (Місяць у Терезах, третя фаза, зах. 8.39; сх. 23.13).

Є привід: Всесвітній день дикої природи. Всесвітній день письменника.

Мудрі кажуть: «Нескінченне прагнення бути кращим є обов’язком людини. Це вже саме по собі є винагородою. Все інше в руках Божих».

Махатма Ганді

Не забудьте привітати: Кузьму, Лева.

Астролог радить: День звільнення від душевного тягаря, подолання сумнівів. Його енергетика дозволяє плідно працювати на будь-якому поприщі. Плануйте і виконуйте, ставте нові завдання. Думайте тільки позитивно, стежте за тим, що кажете. Сьогодні слово гори перевертає.

День для здоров’я: Хоча в цей день здоров’я достатньо, все одно будьте помірковані в усьому. Уникайте емоційної втоми, конфліктів, суперечок. Сьогодні вразливі очі, нервова система, шлунок. Відмовтеся від алкоголю і м’яса.

Усміхніться: Оголошення: «Продаю собаку. Стать не вказую тому, що собака дуже хороша і не хочеться про неї говорити жодного поганого слова».

за останні 130 років 2 березня:

МАКС: 10.5° (1997)
МІН: -25.5° (1987)

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам’ять святителя Лева, папи Римського і святителя Агапіта, сповідника. У минулі часи говорили: “Розпушилась верба, зимі немає ходу до селянського двору”. У цей день вшановували пташку-вівсянку “вісницею швидкого тепла славилась вона”, селянки пекли вівсянички (пиріжки з вівсяної муки). Наші пращури намагались побачити якомога більше вказівок на швидкий прихід тепла, очікуючи весни і відродження природи.