fbpx

Сьогодні день взаємодії матеріального і духовного

Діліться інформацією з друзями:

У четвер, 5 листопада ввечері погода в Рівному проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

Температура повітря: вночі +7… +8°С, удень +7… +9°С. Вітер північно-західний, 2-4м/с.

за останні 130 років 5 листопада:

МАКС: 17.8° (1996)

МІН: -14.2° (1979)

Сьогодні: Сонце зійде о 06.56, зайде о 16.26. 18-й день місячного календаря (Місяць у Близнятах, третя фаза, зах. 11.39; сх. 19.26).

Є привід: Всесвітній день поширення інформації про поширення цунамі.

Мудрі кажуть: «І сміх, і сльози є реакцією на розчарування і втому. Сам я вважаю за краще сміятися, бо після цього менше треба прибирати».Курт Воннегут

Не забудьте привітати: Гната, Якова.

Астролог радить: Сьогодні день взаємодії матеріального і духовного. Він втілює прагнення до любові та благодаті. День буде вдалим, якщо ви будете уважними до себе та інших. Сьогодні раптом можете збагнути, яка доля для вас призначена. Не бійтеся цього і не піддавайтесь імпульсам чи провокаціям. Прагніть до своєї цілі й все у вас складеться.

День для здоров’я: Необхідно розслабитися і відпочити. Чудовий день для голодування, водолікування, масажу. Вразливі нирки, спина, шкіра. Рекомендується дієта, очищення кишківника, баня.

Усміхніться: От цікаво, а зростання економіки теж може протікати безсимптомно?

Народний прогноз погоди

5 листопада вшановується пам’ять святого апостола Якова. У давнину в селян була традиція розкидати шматочки Казанського (вчорашнього) пирога полем, щоб зимові птахи “прилетіли до поля і своїми голосами заспокоїли землю”. Якщо на Якова випадала сніжна крупа чи град, то вважалось, що на день Матрони (22 листопада) зима на ноги встане.