fbpx

Сьогодні – день гармонії

Діліться інформацією з друзями:

У неділю, 13 вересня  ранок та вечір в Рівному будуть ясними, вдень очікується хмарність. Без опадів.

Температура повітря: вночі 13… +15°С, удень +16… +24°С. Вітер різних напрямків, 1-3м/с.

за останні 130 років 13 вересня:
МАКС: 27.5° (1951)

МІН: 2.2° (1945)

Сьогодні: Сонце зійде о 06.31 , зайде о 19.15. 25-й день місячного календаря (Місяць у Раку, четверта фаза, зах. 17.38).

Є привід: День міста Дніпро. День пам’яті жертв фашизму. День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України. День танкіста.

Мудрі кажуть: «Забобони рідко долаються обгрунтованими доводами. Оскільки вони не спираються на розумні судження, їх не можна зруйнувати логікою». Трайон Едвардс

Не забудьте привітати: Геннадія, Дмитра.

Астролог радить: Сьогодні – день гармонії, спокою, аналізу того, що відбувається у вашому житті. Все, що сьогодні робите, стане фундаментом вашого майбутнього. Не підпускайте негативних думок і не давайте волі емоціям.

День для здоров’я: Небезпечний для здоров’я день. Негативному впливу піддаються органи відчуття, голова, вуха. Необхідно відмовитися від грубої їжі і великої кількості рідини. Треба займатись очищенням організму від шлаків, можна поголодувати. Хороший день для відпочинку, емоційного розслаблення.

Усміхніться: Вже стільки років пройшло, а я знову радію, що не потрібно 1 вересня йти в школу!

Народний прогноз погоди

13 вересня вшановується пам’ять святого Кипріана, єпископа Карфагенського. У давнину цього дня спостерігали за мешканцями водойм: якщо жаби скачуть на берег і вдень квакають, а риби вистрибують з води – на дощ. З цього часу на городах збирають коренеплоди: моркву, буряк, картоплю.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»