fbpx

Сьогодні – день гармонії, спокою, аналізу

Діліться інформацією з друзями:

У четвер, 12 листопада в Рівному сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

Температура повітря: вночі +1… +2°С, удень +5… +6°С. Вітер південно-східний, 2-4м/с.

за останні 130 років 12 листопада:

МАКС: 15.6° (1969)

МІН: -15.1° (1980)

Сьогодні: Сонце зійде о 07.08, зайде о 16.16. 25-й день місячного календаря (Місяць у Діві, четверта фаза, зах. 15.21; сх. 2.47).

Є привід: Всесвітній день боротьби з пневмонією. Всесвітній день якості. День фахівця з безпеки.

Мудрі кажуть: «Свобода не в тому, щоб не стримувати себе, а в тому, щоб володіти собою».Ф. М. Достоєвський

Не забудьте привітати: Анастасію, Артема, Зиновія, Марка, Олену, Степана.

Астролог радить: Сьогодні – день гармонії, спокою, аналізу того, що відбувається у вашому житті. Все, що сьогодні робите, стане фундаментом вашого майбутнього. Не підпускайте негативних думок і не давайте волі емоціям.

День для здоров’я: Небезпечний для здоров’я день. Негативному впливу піддаються органи відчуття, голова, вуха. Необхідно відмовитися від грубої їжі та великої кількості рідини. Треба займатись очищенням організму від шлаків, можна поголодувати. Хороший день для відпочинку, емоційного розслаблення.

Усміхніться: Якби статистику коронавіруса довірили вести метеорологам, то вони завжди помилялися б із прогнозом, а кількість хворих називали за своїми відчуттями, а не за результатами тестів.

– А зараз як відбувається?

Народний прогноз погоди

12 листопада відзначається день пам’яті святого Зиновія, єпископа Егейського. Цей день вважався пташиним святом і називався Зиновій-синичник. Птахи і передбачали погоду: якщо синиці масово з’являлися біля будинків — чекай великого холоду. Якщо синиця свистить, то день буде ясний. А якщо синиці вранці пищать, то до ночі мороз вдарить.