fbpx

Рівнян закликають до флеш-мобу проти знущання над тваринами

Діліться інформацією з друзями:

Потрібно виставляйти свої історії з хештегом #save_Alice та якщо стали свідками жорстокого поводження над чотирилапими.

«Шановні рівняни! Просимо не бути байдужими та підтримати флеш-моб проти знущання над тваринами! На фото Аліса, собачка яка стала жертвою горе – хазяїв. Таких історій сотні лише по місту! Не бійтесь виносити на загал, тварини не винні що стали заручниками, допомогти може кожен! Виставляйте свої історії з хештегом #save_Alice та якщо стали свідками жорстокого поводження над чотирилапими, телефонуйте на 102 чи нам на гарячу лінію 0984803300», – закликає всіх небайдужих рівнянка зоозахисниця Іннеса Шишкіна.

Також, Іннеса Шишкіна повідомляє, що 14 листопада  Ксения Циганчук та Ляна Копоть здійснять піший похід з Рівного до Острога (42 км). Суботній благодійний похід має на меті привернути увагу людей до проблем тварин, які страждають через жорстокість та байдужість людей! Усі зібрані кошти підуть на лікування та перетримку собачки Аліси, яку вдалось забрати від горе-господарів.

«Історія Аліси схожа на тисячі подібних історій. Вона захворіла і по-тихеньку гнила заживо на короткому ланцюгу… Господарі “не бачили” величезної пухлини на її тілі, байдуже їм було і тоді, коли Алісу забрали. Тепер вона в надійних руках лікарів, але попереду операцію з видалення пухлини, аналізи, подальша хімія та тижні стаціонару в клініці, на це треба немалі кошти»

5168742217751811 карта для допомоги, примітка «Алісі»

UA123333910000026005054735042 єдиний рахунок благодійного фонду

Благодійні скриньки знаходяться в клініці «Центр здорової тварини» в м. Костопіль та в магазині зоотоварів Лапа в Рівному, 0983763300. Вся звітність гарантована!

Давайте подаруємо Алісі шанс на щасливе життя! Вона добра, ніжна, чемна, віддана і нічим не заслужила такого ставлення. Попереду пошук найкращих господарів для супер собачки!

До слова, цей похід буде тренувальний у рамках підготовки до походу пішки з Рівного до Одеси, що відбудеться весною 2021 року

https://www.facebook.com/KsenaTsyganchuk