fbpx

Різдвяна погода

Діліться інформацією з друзями:

У четвер 7 січня в  Рівному хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі можливий дощ зі снігом. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

Температура повітря: вночі +1… 0°С, удень+1… 2°С. Вітер південний, 2-5м/с.

за останні 130 років 7 січня:

МАКС: 8.5° (1994)

МІН: -20.5° (1987)

Сьогодні: Сонце зійде о 07.59, зайде о 16.12. 24-й день місячного календаря (Місяць у Терезах, четверта фаза, зах. 17.09; сх. 0.53).

Є привід: Різдво Христове.

Мудрі кажуть: «Будь собою, інші ролі зайняті».

Оскар Уайльд

Астролог радить: День руйнування старого і зведення нового. Тому сміливо позбувайтеся поганих звичок, можете розпочинати нові справи. Вдалий період для того, щоб зайнятися зміцненням здоров’я і духовним розвитком.

День для здоров’я: Сьогодні організм легше справиться з навантаженням. Отож, можете виконувати фізичну роботу. Майте на увазі, що в цей день уразливі печінка, шкіра і пряма кишка, тому не зловживайте спиртним. Якщо відчуваєте фізичну слабкість, то вона сьогодні найкраще лікується відпочинком і сном.

Усміхніться: А у мене в житті, крім дивана, нічого не складається!

Народний прогноз погоди

7 січня відзначається Різдво — одне з головних християнських свят. З давніх часів це день примирення, добра, миролюбності, прославлення Христа. Наші пращури помітили, якщо цього дня тепло — весна буде холодною. Якщо ж у день Різдва холодно і хурделиця, буде холодно і літом. Густий іній прогнозує літом достаток хліба і малини. Незважаючи на урочистість цього свята, світлий, ясний день вказував на неврожай. А багато зірок на небі — на врожай грибів, ягід та гороху.