fbpx

Рівнераду розблокували (фото)

Діліться інформацією з друзями:

Десяток людей у камуфляжі на чолі з відомим у Рівному громадським активістом, ветераном АТО Сергієм Пандраком близько 10 години розблокували приміщення, де відбуваються сесійні засідання Рівнеради. Нагадаємо, вони блокували вхід з 9 години ранку, прагнучи поспілкуватися з депутатами. 

Основна вимога протестувальників – депутати Рівнеради сьомого скликання на своєму фінальному сесійному засіданні не повинні розглядати жодних земельних питань. На думку протестуючих, цим мають опікуватися нові обранці рівнян, які вже невдовзі приступлять до роботи. Найбільше протестуючі побоюються, що депутати можуть віддати ділянку площею приблизно 3 гектари в районі вулиці Гагаріна. Цю землю просило виділити підд будівництво житла обласне управління СБУ. Натомість протестуючі наполягають, що на ній мають збудува житло для ветеранів АТО та інших учасників бойових дій.  

До протестуючих підійшов секретар Рівнеради Сергій ПАЛАДІЙЧУК та ще декілька депутатів. Вони вислухали вимоги протестувальників, подякували їм, але жодним чином не висловилися щодо того, чи підтримають їхню вимогу. Після цього приміщення розблокували. Депутати попрямували до сесійної зали. Нагадаємо, сьогодні має відбутися завершальне сесійне засідання Рівнеради сьомого скликання. 
25 жовтня у Рівному, як і по всій Україні, відбулися місцеві вибори. Містяни обрали нову Рівнераду. Після другого туру виборів міського голови (15 листопада) міська влада також матиме нового очільника. 

 

 

 

Нагадаємо, у вересні ветерани на чолі з Сергієм Пандраком уже блокували сесійну залу Рівнеради з такими ж вимогами.
детальніше про це – у нашому матеріалі: 

В Рівному айдарівці захопили сесійну залу та заблокували входи (ВІДЕО)