fbpx

Рівненське небо затягне хмарами, але не на довго

Діліться інформацією з друзями:

У вівторок, 8 червня в Рівному ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, проте ненадовго. Без опадів.

Температура повітря: вночі +13… +15°С, удень +19…+25°С. Вітер північно-західний, 2-5 м/с.

 Сьогодні: Сонце зійде о 04.48, зайде о 21.07. 28-й день місячного календаря (Місяць у Тельці, четверта фаза, зах. 19.12; сх. 3.46).

Є привід: Всесвітній день океанів. Міжнародний день домогосподаря і домогосподарки.

Мудрі кажуть: «Ніхто не може дати тобі свободи. Ніхто не може дати тобі рівності чи правосуддя. Якщо ти людина, візьми це».

Малкольм Ікс

Не забудьте привітати: Георгія, Івана. Макара, Олену.

Астролог радить: Один із найкращих днів місяця. Енергетика дня робить людину активною, впевненою у собі, рішучою. Розпочаті сьогодні важливі справи завершаться успішно.

День для здоров’я: Сьогодні обмежте будь-які навантаження. Не їжте і не пийте надто багато, менше спілкуйтеся. Вразливі очі: менше сидіть за комп’ютером і біля телевізора. Хороший день для відпочинку на природі.

Усміхніться: Йдеш додому втомлена, замучена, голодна, а в під’їзді ароматний запах їжі стоїть, а ти думаєш: « Хоч би цей запах з твоєї квартири» …Заходиш додому з надією, аж ні, все нормально… Усі сидять, на маму чекають!

за останні 130 років 08 червня:

МАКС: 30.4° (1999)
МІН: 2.0° (1964)

Народний прогноз погоди

8 червня вшановується пам’ять апостолів Карпа і Алфея. Наші пращури називали цей день Карп-корополов, оскільки на Карпа добре ловляться коропи. Слідкували у цей день за комарами: якщо їх було занадто багато, то останні дні місяця очікувалися теплими, але дощовими.