fbpx

Рясна роса вказує на хорошу погоду

Діліться інформацією з друзями:

У середу, 19 травня в Рівному сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. У першій половині дня буде йти сильний дощ, який після невеликої перерви знову почнеться ввечері, але з меньшою силою.

Температура повітря: вночі +12… +13°С, удень +13…+14°С. Вітер північно-західний, 3-7 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 05.05, зайде о 20.45. 8-й день місячного календаря (Місяць у Леві, перша чверть, зах. 2.23; сх. 11.22).

Є привід: День боротьби з гепатитом.

Мудрі кажуть: «Багатство людини визначається пропорційно до кількості речей, які вона може залишити без нагляду».

Генрі Девід Торо

Не забудьте привітати: Данила, Дениса, Гаврила.

Астролог радить: День складний, як і попередній. Сьогодні люди більш схильні до конфліктів. Тому постарайтеся тримати себе в руках, не піддаватися на провокації та всілякі спокуси. Старайтеся дарувати радість близьким. Поверніть борги.

День для здоров’я: Стежте за своїм здоров’ям. Сьогодні найбільш уразливе серце. Необхідна обережність при прийомі ліків. Не можна багато їсти, треба відмовитися від м’яса і риби. Не переохолоджуйтеся!

Усміхніться: – А ви знаєте, куме, що насправді ідіотів дуже мало! Але вони розставлені так грамотно, що зустрічаються на кожному кроці.

за останні 130 років 19 травня:

МАКС: 29.5° (1994)
МІН: 1.0° (1952)

Народний прогноз погоди

 У цей день вшановується пам’ять праведного Іова Багатостраждального і мученика Дионісія. “На Денисів день велика роса – огіркам великий рід”. Рясна роса вказувала не лише на урожай огірків, але й на хорошу погоду, а відсутність роси передвіщає дощ.