fbpx

Про агресивну пацієнтку повідомили рівненські медики

Діліться інформацією з друзями:
Щодня працівники екстренки стикаються з різними ситуаціями, серед яких – прояви агресивної поведінки пацієнтів до наших медиків. Деякі відмовляються і від огляду та звинувачують в тому, що хочемо їм допомогти.
Про один з таких викликів .
Сьогодні, 8 червня, о 14:20, на лінію 103 надійшов виклик про те, що у Рівному на вулиці 16 Липня (поблизу Рівненського обласного діагностичного центру) сталася аварія.
«Постраждала жінка. Вона у важкому стані та без свідомості», – йшлося у виклику.
 О 14:21 за вказаною адресою виїхала бригада інтенсивної терапії Рівненської станції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф 1.
О 14:23 швидка прибула на місце події.
 «Жінка (орієнтовно 40 років) травмувалася внаслідок аварії (за її словами – «потрапила під колеса великогабаритного автомобіля»).
Пацієнтка була у свідомості. Був відчутний різкий запах алкоголю. Вона поводилася агресивно. З криками відмовлялася від огляду. Наші медики не могли оглянути пацієнтку. Проте за зовнішніми ознаками ймовірно у неї була травма коліна. Попри намагання вмовити її оглянути або ж транспортувати до лікарні – жінка категорично відмовлялася», – розповіла старша лікарка зміни Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Любов Волинець.
 На місці працювали правоохоронці.
 Радимо не відмовлятися від огляду медиків, оскільки часто людина в стані шоку не може оцінити свій стан. Тож варто довіритися медикам! Не поводьтеся агресивно та не використовуйте лайливі слова у наш адрес, адже наша мета – допомогти, а не нашкодити!
Фото ілюстративне