fbpx

Погоду у цей день визначали по вітру

Діліться інформацією з друзями:

У четвер, 11 березня в Рівному протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний сніг вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

Температура повітря: вночі -4… -3°С, удень -1… 0°С. Вітер південно-східний, 2-4 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.20, зайде о 17.57. 28-й день місячного календаря (Місяць у Водолії, четверта фаза, зах. 15.30; сх. 6.07).

Мудрі кажуть: «Я не сильна, вона не сильна, але разом з подругою ми сильніші за всіх на світі».

Лінда Макфарлейн

Не забудьте привітати: Севастьяна.

Астролог радить: Один із найкращих днів місяця. Енергетика дня робить людину активною, впевненою у собі, рішучою. Розпочаті сьогодні важливі справи завершаться успішно.

День для здоров’я: Сьогодні обмежте будь-які навантаження. Не їжте і не пийте надто багато, менше спілкуйтеся. Вразливі очі: менше сидіть за комп’ютером і біля телевізора. Хороший день для відпочинку на природі.

Усміхніться: Іду з роботи. Згадав, що дружина просила забрати з ремонту будильник. Пішов – забрав. Іду далі. Згадав, що вдома сірників немає. Зайшов у магазин, а там маленьких коробок немає, тільки господарські. Великі, по 1000 сірників. Та нехай, купив.

Вже біля будинку підходить мужик і каже: «Прикурити буде?» Дістаю величезну коробку. Мужик, посміхнувшись, прикурює. Затягнувся і питає:

– А котра година не підкажеш?

І тут я дістаю будильник!

за останні 130 років 10 березня:

МАКС: 14.4° (2001)
МІН: -17.6° (1987)

Народний прогноз погоди

11 березня відзначається день пам’яті святого Порфирія, єпископа Гизського. У минулі часи погоду у цей день визначали по вітру: якщо вітер подме з півдня чи з південного заходу, слід чекати швидкого потепління.