fbpx

Погода у цей день частіше за все тиха

Діліться інформацією з друзями:

У понеділок, 19 квітня в Рівному хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути

Температура повітря: вночі +6… +7°С, удень +9…+12°С. Вітер східний, 2-6 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 05.56, зайде о 19.59. 7-й день місячного календаря (Місяць у Близнятах, перша фаза, зах. 2.32; сх. 10.09).

Є привід: Всесвітній день рок-н-ролу. Всесвітній день авіації і космонавтики.

Мудрі кажуть: «Найчастіше говорять, що мотивації вистачає ненадовго. Але те ж саме відбувається і з освіжаючим душем, тому й рекомендують його приймати щодня».

Зіг Зіглар

Не забудьте привітати: Єремію, Мефодія.

Астролог радить: Енергія дня дозволить вам накопичити сили для реалізації задумів. Сьогодні вдаються всі розпочаті справи, з’являється впевненість у собі.

День для здоров’я: Хронічні захворювання можуть зненацька загостритися або несподівано зникнути. Вразливі голосові зв’язки, горло, легені, бронхи.

Усміхніться: Масові культурні заходи буде обмежено. Некультурні відбуватимуться без обмежень.

за останні 130 років 19 квітня:

МАКС: 25.2° (2000)
МІН: -3.0° (1979)

Народний прогноз погоди

 У цей день вшановується пам’ять святого преподобного Євтихія, архієпископа Константинопольського. У народі святого Євтихія називали Тихим, оскільки погода у цей день частіше за все бувала саме такою. Коли видавався і справді тихий день, то селяни примітили: “Це – до врожаю ранніх хлібів”.