fbpx

Північний вітер обіцяє ясний день на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

У середу, 16 червня в Рівному досвітні хмари вранці розсіються, а вдень знову зберуться, щоб ввечері звільнити небо від своєї пристуності вже повністю. Без опадів.

Температура повітря: вночі +13… +16°С, удень +22…+24°С. Вітер північний, 2-6 м/с.

 Сьогодні: Сонце зійде о 04.46, зайде о 21.12. 6-й день місячного календаря (Місяць у Леві, перша фаза, сх. 10.27).

Є привід: Міжнародний день сімейних грошових переказів.

Мудрі кажуть: «Вірте в себе! Вірте в свої здібності! Без скромної, але розумної впевненості у власних силах, ви не зможете бути успішним чи щасливим».

Норман Вінсент Піл

Не забудьте привітати: Данила, Дмитра, Дениса, Павла.

Астролог радить: День набуття любові, радості та благодаті. Хороший період для духовних пошуків. Сьогодні краще побути на самоті, а ще краще – на природі.

День для здоров’я: Людина в цей час почувається втомленою, зменшується її активність, тому не перевантажуйте організм. Сьогодні вразливі плечі, шийний і грудний відділи хребта, легені, бронхи. Хороший день для дихальних вправ. Не переїдайте, у їжі віддавайте перевагу фруктам і овочам.

Усміхніться: Як роблять пропозицію одружитися хлопці:

– Виходь за мене!

Як роблять пропозицію дівчата:

– Я вагітна!Смішні

за останні 130 років 16 червня:

МАКС: 30.4° (1964)
МІН: 2.3° (1946)

Народний прогноз погоди

16 червня вшановується пам’ять мученика Лук’яна. У народі цей день називали Лука Вітренник, оскільки вітер у цей день був головним персонажем. На Луку найбільше боялись північно-східного вітру, який нібито приносить з собою безперервні дощі, шкідливі при дозріванні жита. Наші пращури уважно слідкували за напрямком вітру: з північної сторони – буде день ясний; прохолодний вітер – може бути дощ з градом; з півдня чи заходу – до негоди; з південного заходу – негода надовго.