fbpx

Після навчання на Рівненщині майстри манікюру сміливо беруться до роботи

Діліться інформацією з друзями:

Група майбутніх манікюрників йде на практику з максимальною професійною готовністю!

«Професійний мікс» робіт групи за професією «Манікюрник», яка навчається на базі навчально-виробничого комплексу Рівненського центру ПТО ДСЗ, переконливо демонструє підготовленість майбутніх майстринь, чистоту виконання та чудову палітру манікюру. За 3,4 місяця навчання із вчорашніх безробітних слухачі виростають до рівня кваліфікованих робітників. Родзинкою цієї ж групи стало те, що вона демонструє неабияку активність, ініціативу та сміливість вже з перших етапів навчання.

«Дівчата енергійні, завзяті, працьовиті!», – майстер виробничого навчання Лілія Мельник чи не вперше спостерігає 100-відсоткову готовність слухачів до самостійної роботи ще напередодні виробничої практики.

Рівнянки Софія Лазарчук, Людмила Гуменюк, Людмила  Цукерман, Надія Соколова та Ірина Мурашко із Здолбунівщини – найперспективніші, на думку педагога, слухачки. Вони блискуче виконали SPA- процедури, парафінотерапію, обрізний манікюр та покриття гель-лаком. Загалом, уся група  демонструє дивовижну результативність.

Важливими для слухачок стали і професійні семінари, що їх проводить партнер закладу освіти, голова комісії і роботодавець Юлія Євтушок. Ріст майстерності, нові комунікаційні та професійні якості, новий професійний азарт та нестримне бажання на практиці застосувати сучасні знання – ось ті важливі підсумки, яких досягають під час навчання в Рівненському центрі ПТО ДСЗ.

Плідної, цікавої, корисної практики, шановні слухачі! Ефективної співпраці та вдалого поповнення кадрів, шановні роботодавці!