fbpx

Перший квітневий дощ воза золотого вартий

Діліться інформацією з друзями:

У неділю, 4 квітня ранок та вечір в Рівному будуть ясними, вдень очікується хмарність. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.

Температура повітря: вночі +1… +1°С, удень +1…+3°С. Вітер північно-західний, 2-5 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.28, зайде о 19.35. 22-й день місячного календаря (Місяць у Стрільці, ост. чверть, зах. 10.45; сх. 3.10).

Є привід: День геолога. День веб-майстра. День створення НАТО. Міжнародний День бродячих тварин.

Мудрі кажуть: «Кожна грубість починається зі слабкості».Сенека

Не забудьте привітати: Данила, Дениса, Олександра.

Астролог радить: Загалом важкий день, але сьогодні легко засвоюються нові навички і приходять нові ідеї. Добиваючись своєї цілі пам’ятайте, що отримані знання можна використовувати тільки на добрі справи.

День для здоров’я: В цілому несприятливий. Особливо чутлива нижня частина хребта, тому не перевтомлюйтеся, не піднімайте важкого, побережіть спину. Не варто обмежувати себе в їжі, але й не переїдайте.

Усміхніться: Автобус. Час «пік». Всередині автобуса дідусь. Йому виходити на наступній зупинці. Перед ним – здоровий амбал. Дід його питає:

– Скажіть, будь ласка, ви на наступній виходите?

– Так.

Дід трохи заспокоївся, але бачить, що до дверей далеко, тож знову захвилювався:

– Скажіть, будь ласка, а спереду вас теж виходять?

– Так.

– А ви у них запитували?

– Ні, вони ще про це не знають.

за останні 130 років 4 квітня:

МАКС: 22.2° (1990)
МІН: -7.0° (2002)

Народний прогноз погоди

 4 квітня вшановується пам’ять священномученика Василя Анкірського. У народі святого називали Василем Теплим. На підтвердження теплої весняної погоди, у народі склалось багато приказок, наприклад: “Опівдні бурульки пускають у сніг сльози пекучі”. На Василя зазвичай сонце завжди починає яскраво гріти, з дахів крапотить. Сині хмари вказували на тепло і дощ: “Перший квітневий дощ воза золотого вартий”, говорили наші пращури.