fbpx

Озброєний грабіжник викрав позашляховик на околиці Рівного

Діліться інформацією з друзями:

Невідомий підсів у авто бізнесмена й змусив його їхати, при цьому він погрожував чоловікові зброєю.

У Рівному зловмисник з пістолетом викрав позашляховик Jeep Grand Cherokee у місцевого бізнесмена. Коли власник сідав у авто, на заднє сидіння підсів навідомий. Погрожуючи зброєю, він змусив чоловіка їхати, а потім висадив його на парковці. Поліція розшукує зловмисника, у разі затримання йому загрожує до 12 років ув’язнення.

Як повідомила прес-служба поліції Рівненщини, до правоохоронців 40-річний підприємець з Рівного звернувся зранку в понеділок, 18 липня. Він розповів, що невідомий, погрожуючи пістолетом, викрав його позашляховик Jeep Grand Cherokee.

«Позашляховик він припаркував на вулиці Дачній поблизу магазину. Коли мав їхати у справах, на заднє сидіння підсів невідомий. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, наказав їхати. Зупинку здійснили на парковці, що на вулиці Новодвірській. Зловмисник наказав вийти власнику авто із салону, а сам поїхав у невідомому напрямку», – так розповів потерпілий. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом). Наразі правоохоронці шукають грабіжника. У разі затримання йому загрожує від восьми до 12 років ув’язнення.

Джерело: ZAXID.NET