fbpx

На Рівненщині водії-порушники намагалися підкупити патрульних

Діліться інформацією з друзями:
Лише за одну ніч патрульним двічі пропонували неправомірну вигоду.
Сьогодні, близько 2-ї години ночі, на вулиці Млинівській, за перетин вузької суцільної лінії поліцейські зупинили автомобіль Kia. Під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Рівнянин від проходження огляду у встановленому законом порядку відмовився у присутності двох свідків.
Під час складання адміністративних матеріалів 35-ти річний водій неодноразово пропонував неправомірну вигоду охоронцям порядку. Водія попередили про кримінальну відповідальність, однак він не відреагував та поклав грошові кошти у службовий транспортний засіб.
На місце події викликали слідчих. На рівнянина склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Перетин вузької суцільної лінії) КУпАП.
А близько 4-ї години ночі, на автомобільній дорозі М-06 (Київ — Чоп) біля стаціонарного поста Опарипси, поліцейські зупинили автомобіль Scania за порушення вимог дорожнього знаку. За непритягнення до відповідальності водій запропонував екіпажу, який його зупинив, неправомірну вигоду.
Мешканець Львівщини робив неодноразові спроби домовитися з патрульними за допомогою грошових коштів. На попередження про кримінальну відповідальність львівянин не реагував, відтак на місце було викликано слідчих. А на 55-ти річного водія винесли постанову за ч.1 ст.122 (порушення вимог дорожнього знаку) КУпАП.
Вкотре нагадуємо про відповідальність! Не створюйте собі проблем.
 Джерело: пресслужба Патрульної поліції Рінвенської області