fbpx

На Рівненщині безробітним пропонують освоїти захоплюючі професії

Діліться інформацією з друзями:

У Рівненському центрі ПТО ДСЗ  тривають зустрічі із безробітними області.

Днями для групи із Рівненського району організували зустріч із професіями готельно-ресторанного господарства, сфери туризму та послуг. Свої двері гостинно відчинив навчально-виробничий комплекс, що у Рівному.

Старший майстер Олена Хоміна запропонувала  гостям побувати у навчальних аудиторіях, спеціалізованих кабінетах, лабораторіях, майстернях, кондитерському цеху, навчальному ресторані, барі, Салоні краси… Потенційні слухачі освітнього закладу мали чудову нагоду поспостерігати за навчальним процесом у групах за професіями «Візажист» та «Кондитер».

Цікаві, насичені заняття, доброзичлива, конструктивна атмосфера  освітнього закладу зацікавили безробітних , вони дізналися про терміни навчання, виробничу практику, перспективи працевлаштування…

Найкращим провідником у світ будь-якої професії є безпосередній контакт із її представниками – досвідченими та майбутніми, котрі здобувають професійні знання. І такі зустрічі Рівненський центр ПТО ДСЗ активно пропагує, підтримує та вітає!

Телефонуйте в усі наші навчальні відділення, обирайте сучасні, затребувані професії до душі.

На базі навчально-виробничого комплексу Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості  професію «Візажист»  здобувають безробітні із Рівного, Володимирецького, Здолбунівського та Рівненського районів.

Як повідомила супроводжуюча групи Анна Зотік, слухачі завзято опановують професійні знання та навички, активні на заняттях, ініціюють нові ідеї та обмінюються першим досвідом. За 5 місяців професійного навчання і виробничої практики усі вона стануть кваліфікованими візажистами, достойно увіллються у творчі команди салонів краси або ж створять свою, власну справу.