fbpx

На Рівненщині 100-літній чоловік завдяки спорту поборов коронавірус

Діліться інформацією з друзями:

З лікарні виписали 100-річного рівнянина, який потрапив до медзакладу з двобічною пневмонією і супутніми захворюваннями.

Лікували чоловіка медики зі Здолбунова. 

Олександру Гельфанду – 100 років. Його виписали з інфекційного відділення Здолбунівської ЦРЛ – він поборов коронавірус. Забирати чоловіка додому приїхав його син Володимир. Каже, батько з пенсійного віку займався спортом, ймовірно, це і допомогло йому впоратись із недугою. Та додає, без професіоналізму лікарів – тут не обійшлось.

«І це велике дякую і особисто Володимиру Борисовичу. Дякую тим дівчатам, які його гляділи, а саме в першу чергу – Людмила Михайлівна. В мене навіть сльози вдячності», – Володимир Гельфанд син

Перебував 100-річний пацієнт у лікарні 22 дні. Перебіг хвороби був важкий, каже завідувачка інфекційного відділення – Людмила Ткачук.

«Важкий перебіг, коронавірусна хвороба, полісегментарна двобічна пневмонія. Ішемічна хвороба серця. Але ми справилися», – Людмила Ткачук завідувачка інфекційного відділення Здолбунівської ЦРЛ

100-річний Олександр Гельфанд з Рівного. Лікувався у Здолбунівський лікарні, адже останнім часом в обласному центрі медзаклади мають чимале навантаження. Зокрема, 40% пацієнтів у Здолбунівській ЦРЛ – рівняни.

повідомляє https://medicine.rayon.in.ua/news/364940-100-richnii-rivnianin-poborov-koronavirus