fbpx

На хороший урожай вказують сильні роси

Діліться інформацією з друзями:

У п’ятницю, 4 червня з ранку до самого вечора в Рівному небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

Температура повітря: вночі +13… +14°С, удень +20…+22°С. Вітер північно-східний, 2-6 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 04.50, зайде о 21.04. 24-й день місячного календаря (Місяць у Рибах, четверта фаза, зах. 14.42; сх. 2.43).

Є привід: Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії.

Мудрі кажуть: «Кращі уми не в уряді. Якби вони там були, бізнес викрав би їх».

Рональд Рейган

Не забудьте привітати: Володимира, Івана, Макара.

Астролог радить: День руйнування старого і зведення нового. Тому сміливо позбувайтеся поганих звичок, можете розпочинати нові справи. Вдалий період для того, щоб зайнятися зміцненням здоров’я і духовним розвитком.

День для здоров’я: Сьогодні організм легше справиться з навантаженням. Отож, можете виконувати фізичну роботу. Майте на увазі, що в цей день уразливі печінка, шкіра і пряма кишка, тому не зловживайте спиртним. Якщо відчуваєте фізичну слабкість, то вона сьогодні найкраще лікується відпочинком і сном.

Усміхніться: Як звикнути до того, що фраза жінки: «Поговори зі мною», означає «Послухай, що я скажу».

за останні 130 років 04 червня:

МАКС: 29.3° (2000)
МІН: 3.7° (1966)

Народний прогноз погоди

4 червня відзначається день пам’яті мученика Василиска. Цей день у давні часи вважався солов’їним днем. Наші пращури ходили слухати спів солов’я, вважали, що “хороший ранок зі співу птахів розпочинається”. Якщо на Василиска соловейко співає всю ніч, то день погожий буде. А якщо у цей день добре пахне жимолостю – на дощ. 4 червня наші пращури слідкували за комахами: якщо масово з’являлись павуки і ґедзі – до урожаю огірків. На хороший урожай вказували і сильні роси.