fbpx

Молодий місяць у хмарах вказував на хороший урожай

Діліться інформацією з друзями:

У середу, 3 лютого в Рівному хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранішній дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться.

Температура повітря: вночі -1… 0°С, удень +3… +2°С. Вітер південно-західний, 3-4 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 07.30, зайде о 16.54. 21-й день місячного календаря (Місяць у Діві, третя фаза, зах.10.14).

Мудрі кажуть: «Безумцеві властиво жалкувати за втраченим і не радіти з того, що лишилось».

Григорій СКОВОРОДА

Не забудьте привітати: Анастасію, Євгена, Максима.

Астролог радить: Найбільш енергетично сильний день місяця, час рішучих дій. Сьогодні можна починати будь-які серйозні справи, змінити роботу або переїхати. Від цього ви тільки виграєте. Будьте обережними тільки з розлученням, бо є ризик втратити більше, ніж придбати.

День для здоров’я: Організм міцний, але небезпека для здоров’я існує. Рекомендуються фізичні вправи. Вразливі органи чуття, особливо очі. Не можна лікувати шлунок. Сприятливий для голодування, очищення шкіри і кишківника.

Усміхніться: Іноді я думаю, а чи не сталося все це тому, що я не переслав то повідомлення десяти різним людям?

за останні 130 років 3 лютого:

МАКС: 13.0° (2002)
МІН: -23.8° (1956)

Народний прогноз погоди

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Максима Сповідника і Максима Грека. У давнину була така приказка: “Якщо місяць заковзав, у хмару білий ріг встромив — буде добре жито і борошно в сито” — молодий місяць у хмарах вказував на хороший урожай. А ось ясне небо передвіщало недорід. Яскраво-червоний захід 3 лютого прогнозував морозний ясний завтрашній день; а ясна погода — ранню весну. Якщо вдень сонце світить яскраво, то влітку на фруктових деревах плоди червиві будуть, а якщо воно за хмари ховається — чисті та великі.