fbpx

Колишні безробітні на Дубровичині пройшли навчання і освоїли нову професію

Діліться інформацією з друзями:

Колишні безробітні пройшли 3-місячне навчання, де освоїли нову професію – продавця.  На базі Сарненського навчального відділення РЦПТО ДСЗ за направленням Дубровицької РФ РОЦЗ.

Дівчата опанували професію «Продавець продовольчих товарів». Індивідуальна форма, за якою у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості навчаються слухачки, передбачає безпосередні комунікації із роботодавцями, зокрема, проходження виробничої практики у їхніх торговельних закладах.

3-місячне професійне навчання дозволить безробітним отримати робітничу кваліфікацію, цінні практичні навички і, що найголовніше, працевлаштуватися за професією продавця. Як зазначає завідувач Сарненського навчального відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ Іван Гаврилюк, в умовах карантинних обмежень жінки навчалися за дистанційною формою на платформі Skype. В режимі онлайн вони вивчили організацію та технологію торговельних процесів, основи обліку та звітності, основи психології та етики ділових відносин, основи роботи на реєстраторах розрахункових операцій, основи харчової безпеки товарів, основи товарознавства продовольчих товарів, а також іноземну мову за професійним спрямуванням.


Постійно бути в курсі новин вам допоможе telegram-канал газети «7 днів»