fbpx

Кокаїн в бананах виявила Державна митна служба спільно з прикордонниками в Одесі

Діліться інформацією з друзями:

Контейнер з бананами прибув до порту «Південний» із Латинської Америки на адресу української компанії. Під час сканування  між ящиками з бананами та дверима контейнера було виявлено нехарактерне для даного вантажу вкладення.

Розкривши контейнер, митники та прикордонники помітили два мішки, в яких знаходилось 100 пакунків чорного та світло-коричневого кольору загальною вагою близько 112 кг.

Деякі з них мали маркування із написом “HOLLY”. Експрес-аналіз наркотичних речовин «MMC International B.V» дав позитивний результат на кокаїн. Вартість на тіньовому ринку такої партії наркотику – понад $17 млн  США.Службова собака митників Бакс теж спрацювала на зазначену речовину.

Виявлення партії кокаїну стало результатом ефективної співпраці одеських митників, у тому числі відділу портового контролю, і взаємодії з правоохоронними органами, з прикордонниками та представниками УСБУ в Одеській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області.

За фактом незаконного переміщення кокаїну з приховуванням від митного контролю складено протокол про порушення митних правил за ознаками ч.1 ст.483 Митного кодексу 


Постійно бути в курсі новин вам допоможе telegram-канал газети «7 днів»