fbpx

Хто сьогодні одружиться, щасливий буде

Діліться інформацією з друзями:

У середу, 21 липня весь день в Рівному буде хмарним. Дощ йтиме майже весь день. Вранці він досягне найбільшої сили, у другій половині дня послабшає, а ближче до вечора закінчиться.

Температура повітря: вночі +16… +19°С, удень +22…+24°С. Вітер північний, 2-3 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 05.11, зайде о 20.57. 11-й день місячного календаря (Місяць у Змієносці, третя фаза, зах. 1.53; сх. 18.59).

Є привід: Національне свято Королівства Бельгії.

Мудрі кажуть: «Потрібно завжди іти вперед пам’ятаючи, що після зими завжди настає весна».

Кларисса Пінкола Естес

Не забудьте привітати: Прокопа.

Астролог радить: День самообману, ілюзій та помилок. Очистіть думки і постарайтеся звільнитися від надокучливих бажань. Можлива поява несподіваних страхів, тривоги і незрозумілої депресії. Справи, що потребують великих енергетичних витрат, краще перенести.

День для здоров’я: Будьте обережними – важкий для здоров’я час. Корисні очищувальні процедури, особливо баня. Дуже небезпечне навантаження на серце і судини. Вразливі груди і шлунок.

Усміхніться: – Чому ти не спілкуєшся у соцмережах?

– Я – психіатр. У мене такого спілкування й на роботі вистачає.

 за останні 130 років 21 липня:

МАКС: 32.1° (2004)
МІН: 8.4° (1968)

Народний прогноз погоди

21 липня вшановується пам’ять святого великомученика Прокопа. У народі святого Прокопа називали Жнивником, оскільки у цей час починали в’язати снопи. Також у цей день відзначається свято Казанської ікони Божої Матері. У народі говорили: “Хто на Казанську одружиться, щасливий буде”, тому в цей час справлялось багато весіль. По цьому дню судили про найближчу зиму: “Що Казанська покаже, те й зима скаже”. З 21 липня починається найсильніша спека.