fbpx

Град, гроза та дощ триватимуть у Рівному

Діліться інформацією з друзями:

У пятницю, 9 червня
Град, діаметром 6-19 мм, гроза, надзвичайна пожежна небезпека

Короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с

Протягом усього дня в Рівному утримається хмарна погода. Усю другу половину дня йтиме дощ із грозою

Температура повітря: вночі +12… +15°С, удень +21…+22°С. Вітер північно-західний, 1-5 м/с.

 Сьогодні: Сонце зійде о 04.47, зайде о 21.09. 1-й день місячного календаря (Місяць у Близнятах, перша фаза, зах. 22.24; сх. 5.12).

Мудрі кажуть: «Якщо потрібно грати, виріши спочатку три речі: правила, ставки і час, щоб вийти з гри».

Китайська приказка

Не забудьте привітати: Івана, Костянтина.

Астролог радить: День руйнування старого і зведення нового. Все, що сьогодні відбувається довкола, закликає змінити ваше ставлення до життя. Тому сміливо позбувайтеся поганих звичок. За проявлені доброту і щедрість вам воздасться сторицею.

День для здоров’я: Будьте обережними, розпочинаючи заняття спортом чи фізкультурою. Вразливі органи ротової порожнини, верхня щелепа, зуби. Хороший період для відвідування сауни (бані), для початку дієти (голодування).

Усміхніться: Задайте другові наступне запитання: «Вінні Пух – свиня чи кабан? І насолоджуйтеся. 90% відповідають: «Свиня», хоча правильна відповідь – ведмідь…

за останні 130 років 10 червня:

МАКС: 30.3° (1998)
МІН: 2.4° (2004)

 Народний прогноз погоди

10 червня відзначається день пам’яті преподобного Микити сповідника. Святий Микита в народі вшановується як сторож гусей, тому по-простому його називають Гусятником. Це обрядове свято. Гуси з весни вимагають ретельного догляду, оскільки гусенята в цей час часто гинуть. Щоб врятувати їх від гибелі народ і дав їм святого покровителя. У народі вважається – якщо день тихий, то урожай буде хорошим. Слідкували також за конюшиною: “Конюшина зближує листочки – до негоди”.