fbpx

Чим більше ввечері роси, тим завтра жаркіше буде

Діліться інформацією з друзями:

У неділю, 13 червня в Рівному протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі піде сильний дощ, який вранці послабшає. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері може піти знову.

Температура повітря: вночі +13… +15°С, удень +15…+17°С. Вітер північно-західний, 1-5 м/с.

 Сьогодні: Сонце зійде о 04.46, зайде о 21.10. 3-й день місячного календаря (Місяць у Близнятах, перша фаза, зах. 23.55; сх. 6.54).

Є привід: День визволення Маріуполя від російських окупантів. День працівників текстильної і легкої промисловості.

Мудрі кажуть: «Якщо збираєтесь когось полюбити, навчіться спочатку прощати».

Олександр Вампілов

Астролог радить: День гармонії, спокою, аналізу того, що відбувається у вашому житті. День вимагає активності, готовності віддатись улюбленій справі. Будьте обережними у спілкуванні та водінні автомобіля.

День для здоров’я: Захворювання, які почнуться в цей день, можуть затягнутися. Сьогодні вразливі вуха, горло, потилиця. Хороший період для відвідування бані.

Усміхніться: У тілі дорослої людини близько 75 кілометрів нервів – мотати НЕ перемотати!

за останні 130 років 13 червня:

МАКС: 30.7° (1972)
МІН: 2.0° (1984)

Народний прогноз погоди

13 червня вшановується пам’ять мученика Єрмія. У народі Єрмія називали Розпрягальником. Це було обрядове народне свято. Вважалось, що в цей день слід закінчувати посів. Наші пращури прислуховувались до зозулі, якщо вона в цей день кує – хороша погода буде. Також звертали увагу на росу – чим більше її ввечері, тим завтра жаркіше буде.