fbpx

Альтернативне будівництво – виготовлення мафів з сендвіч-панелей

Діліться інформацією з друзями:

Перед власниками бізнесу часто стоїть завдання будівництва приміщення для потреб виробництва чи постачання їхніх товарів та послуг.

Збудувати приміщення з нуля – це великі затрати часу та коштів. Орендовані споруди не завжди такі, як потрібно, ще й щомісячні витрати на оренду. Для бізнесу сьогодні важливо бути мобільними та швидкими. Одна з альтернатив швидкого будівництва – це виготовлення МАФів з сендвіч-панелей.
МАФ – мала архітектурна форма – споруда, переважно комерційного або побутового призначення, виготовляється з металоконструкції та сендвіч-панелі.


Переваги МАФів

Призначення МАФів в основному – це кіоски та магазини, пости охорони, операторні кабінки. При чому такі приміщення можуть бути різного розміру та вигляду, залежно від потреб. Вагомою перевагою є зведення таких споруд за 1-3 дні, а також можливість транспортування. Усі деталі МАФу збірно-розбірні, що дозволяє швидко демонтувати його і перевести в інше місце. Готовий МАФ можна змінювати – добудовувати чи робити надбудову. 

Матеріали для виготовлення МАФів з сендвіч-панелей будуть на 30% дешевшими за інші матеріали. Саме так ви економите свій час та кошти. Сендвіч-панелі – це тришаровий матеріал, який містить у собі шар утеплення. Це звукоізоляційний матеріал, що добре проводить та утримує тепло. Проте якщо цього не достатньо, завжди можна додатково утеплювати приміщення. Будівництво проводиться за будь-яких погодних умов, цілий рік. МАФи мають довгий термін служби – орієнтовно 50 років.

Вартість МАФу залежатиме від розмірів, кількості матеріалів та складності монтажних робіт. Ціна завжди вираховується індивідуально. При потребі є можливість попереднього проектування приміщення. Ви зможете оцінити вигляд будівлі ще до її реалізації. 

Замовити швидкомонтовану споруду ви можете у компанії з 20-річним досвідом, яка з 2002 року будує з сендвіч-панелей та металоконструкцій – BWP. Команда дипломованих інженерів, зварників та монтерів за стислі терміни виконає монтаж сендвіч-панелей та металевих конструкцій для потреб вашого бізнесу. Офіційна співпраця, зручний спосіб оплати, а головне якість та швидкість виконання роботи.