fbpx

Холод сильнішає з цього дня

Діліться інформацією з друзями:

У суботу, 17 жовтня протягом усього дня в Рівному буде триматися хмарна погода. Вранішній дрібний дощ удень посилиться і продовжуватиме йти до самого вечора.

Температура повітря: вночі +7… +8°С, удень +7… +8°С. Вітер північно-східний,2-4м/с.

за останні 130 років 17 жовтня:

МАКС: 27.2° (1979)
МІН: -5.3° (1976)

Сьогодні: Сонце зійде о 07.24, зайде о 18.02. 29-й день місячного календаря (Місяць у Діві, перша фаза, сх. 7.48; зах. 18.42).

Є привід: День працівників целюлозно-паперової промисловості.

Мудрі кажуть: «Людина тратить здоров’я, щоб заробити гроші. Потім витрачає гроші, щоб відновити здоров’я. Вона чекає майбутнього і не насолоджується теперішнім; як результат вона не живе ні сьогодні, ні в майбутньому. Вона живе так, наче ніколи не помре, і вмирає, так і не поживши по-справжньому.» Далай Лама

Не забудьте привітати: Вероніку, Володимира, Павла, Петра, Степана.

Астролог радить: Найважчий і найнебезпечніший день місяця. Він один із найгірших для фінансових справ: не підписуйте документи, не давайте і не беріть гроші в борг. Невдалий час для торгівлі. Відкладіть усі важливі справи і переговори.

День для здоров’я: В цілому день несприятливий. Зменшується запас енергії, слабшають захисні функції організму. Допомогти може повне утримання (від куріння, алкоголю, інтиму, бурхливих емоцій і м’яса). Уразливі стегна і пряма кишка. Рекомендується проводити чистку організму.

Усміхніться: Все життя мені зіпсував! Всю молодість на тебе витратила! -ридає дівчина у кімнаті. Голос з кухні: – Донечко, вистачить говорити з дипломом.

Народний прогноз погоди

17 жовтня відзначається день пам’яті святого Єрофея, єпископа Афінського. У народі говорили: “З Єрофея холод сильніше”. З цього часу посилюється холод. Люди помітили: чим раніше випаде перший сніг, тим пізніше утвердиться у своїх правах зима, а рання зима частіше за все настає, якщо довго не було першого снігу.