Огіркові шматочки Бурсен — це швидка та легка закуска. Вона не лише гарно виглядає, але й має чудовий смак і дещо відрізняється від типових страв для вечірок.
Вам сподобається контраст хрусткого огірка з вершковим сиром із часником і травами. Їх можна зробити за шість годин заздалегідь.
Огіркові закуски з сиром Бурсен прості у приготуванні, але мають дуже елегантний вигляд. Вони легші, ніж багато традиційних закусок для вечірок, і мають дуже гарний контраст текстур, з насиченим вершковим сиром, який доповнює шматочок прохолодного, хрусткого огірка в кожній порції.
Інгредієнти та загальні заміни
Для цього легкого рецепту вам знадобляться лише три інгредієнти:
Огірок: англійські огірки довгі, тонкі, мають менше насіння та тоншу шкірку, ніж традиційні садові огірки, що робить їх трохи елегантнішими та зручнішими для споживання за таким рецептом, як цей. Можна використовувати також міні огірки; у вас буде просто багато справді крихітних черпаків для виготовлення.
Boursen: Вам потрібен сир Boursen та трохи часнику.
Вершки: жирні вершки, легкі вершки або наполовину підійдуть у цьому рецепті.
Що таке Бурсен?
Бурсен — це особливий вид сиру Гурне на основі вершків із пікантними травами та часником. Це фантастичний варіант для подачі окремо на сирній дошці або використання в таких закусках, як ця, оскільки він дуже ароматний. Його виготовляють із молока, на смак він ніжний, злегка солонуватий.
Чим можна замінити Бурсен? Сир (ніжний, не зернистий), Рікотта, Маскарпоне, вершкові сири (Альметте, Президент, Віола, Креметте, Буко, Віолетта).
Важливо: Не плутайте сир вершковий і плавлений сир – вони не замінюють один одного, і ви тільки зіпсуєте страву, додавши замість одного інгредієнта зовсім інший (вони розрізняються як за смаковими якостями, так і за текстурою).
Читайте також: Маленькі хитрощі для господинь під час приготування їжі