fbpx
Олексій Данілов

Ніхто не почне контрнаступ непідготовленим, – Данілов

Діліться інформацією з друзями:

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Україна не почне контрнаступ, поки не буде повністю готова до цього.

“Україна почне контрнаступ проти російських військ, коли буде готова… це лише питання часу, коли країна досягне необхідного рівня військової готовності для цього”, – заявив Данілов в інтерв’ю Associated Press у Києві.

За його словами, поки що країна не досягла необхідного рівня військової готовності, необхідного для початку атаки. Однак, Данілов зазначив, що союзники України допомагають уряду досягти необхідного рівня технічного оснащення, доставляючи важку бронетехніку і боєприпаси.

Данілов також висловив розчарування тим, що іноді офіційні особи союзних країн обіцяють одне, а роблять зовсім інше, хоча не уточнив, про які обіцянки ідеться. Він зазначив, що якщо Україна не буде готова, то не почне контрнаступ.

Данілов також підтримав інших українських лідерів, які висловили своє ставлення до витоку розвідувальної інформації США. Він зазначив, що це не спричинить серйозної шкоди майбутнім наступам, оскільки Україна не ділиться особливо секретною інформацією з ніким.

Читайте також: ЗСУ відбили понад 70 атак ворога на чотирьох напрямках