Загинули на війні троє військових з Рівненщини

На Рівненщині попрощались із чотирма Героями

Діліться інформацією з друзями:

На Рівненщині попрощались із чотирма Героями — Романом Машуком, Романом Мендалюком, Василем Музинчуком та Вʼячеславом Сарвєнковим.

Роман Машук народився у Рівному. Закінчив ліцей №1, потім Рівненський економіко-гуманітарний інститут, де здобув спеціальність “Програмування”. Працював у IT-компанії “GlobalLogik”. На момент повномасштабного вторгнення його родина проживала у Києві. Роман не підлягав призову чи мобілізації, але став на захист Києва і нашої держави, вступивши до лав Збройних Сил України. Життя 38-річного солдата обірвалося 19 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Опізнати тіло захисника вдалося лише у березні 2024 року.

Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Роман Мендалюк народився у селі Річки на Кореччині. Навчався у Рівненському ліцеї №11, потім у професійно-технічному училищі №9 за спеціальністю “Радіоелектроніка”, пізніше закінчив комп’ютерну академію “ШАГ”. У серпні 2023 року отримав повістку та долучився до Збройних Сил України. На жаль, 40-річний солдат загинув 20 березня на Донеччині.

На Березнівщині у селі Яблунне віддали останню шану Герою Василю Музинчуку. В молодості чоловік проходив строкову службу у внутрішніх військах. У серпні 2023 року Василь став на захист Батьківщини. 26 березня під час перебування у відпустці Василь помер – серце Героя не витримало фізичних та психічних навантажень.

Вараська громада попрощалась із захисником Вʼячеславом Сарвєнковим. 25 березня у медичному закладі міста Рівного чоловік помер. 40-річний житель Вараша був призваний до армійських лав на початку березня, був курсантом навчального батальйону. Без батька залишилися донька та син.

Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна та світла пам’ять Воїнам!

Читайте також: Рівненські баскетболісти впевнено перемогли “Старий Луцьк” у першому матчі плей-офф

  • Чому тріскаються помідори та як цьому запобігти
    Тріщини на помідорах псують їхній вигляд, прискорюють псування та роблять плоди непридатними для консервування. Через тріщини всередину потрапляють мікроби, що може призвести до втрати врожаю.