fbpx
Глазур для пасок на желатині без яєць

Глазур для пасок на желатині без яєць

Діліться інформацією з друзями:

Глазур для пасок на желатині без яєць, яка може стати ідеальною заміною класичній білковій зовсім не складно приготувати!

Ця глазур для пасок не кришиться при нарізанні, не липне, абсолютно безпечна, тому що не містить яєць, глянсова, біла і дуже смачна.

Покроковий рецепт приготування:

У миску насипаємо 5 г. желатину і додаємо 25 г. води Перемішуємо та залишаємо набухати на 20-30 хвилин.

Варимо цукровий сироп. У сотейник наливаємо 50 г. води, насипаємо 125 г. цукру та дрібку лимонної кислоти Доводимо сироп до кипіння та повного розчинення цукру. Кип’ятити сироп не потрібно: щойно цукор розчинився, знімаємо з вогню.

У гарячий сироп додаємо набряклий желатин і перемішуємо. Починаємо збивати сироп міксером. Збиваємо сироп до бажаної густоти, орієнтуємося по консистенції глазурі.

Наносимо глазур на повністю охололі паски за допомогою ложки. Глазур добре тримається на випічці і при нарізуванні зовсім не кришиться.

Хто ще не готував, обов’язково спробуйте!

Інгредієнти в ложках

  • 1 ч. л. желатину + 1 ст. л. води.
  • 100 г. цукру + дрібка лимонної кислоти + 2 ст. л. води

Читайте також: Захисники України знищили російський штурмовик