Якщо ви не любите моркву в свіжому або вареному чи смаженому вигляді, але хочете отримувати користь від цього продукту? Тоді цей рецепт точно для вас.
Смачна, та хрустка морква в паніровці буде гарним замінником шкідливої картоплі-фрі, яка смажиться у великій кількості олії.
Інгредієнти:
- морква – 2-3 шт.;
- спеції;
- олія.
Для панірування:
- борошно;
- 2-3 яйця;
- панурувальні сухарі.
- Для соусу:
- грецький йогурт;
- французька гірчиця;
- сухий або мілко подрібнений свіжий часник;
- сіль.
Спосіб приготування:
- Почистить моркву і наріжте її брусочками, посоліть.
- У миску до моркви додайте улюблені спеції, олію і добре перемішайте.
- Підготуйте 3 тарілки – в одну насипте борошно, в другій взбийте одне яйце, в третю насипте панірувальні сухарі.
- По черзі беріть по одному брусочку морквини і в такій послідовності опускайте спочатку в борошно, потім яйце, потім в сухарі і викладайте на застелене пергаментом деко.
Випікайте при 200 градусах 25-30 хв.
Щоб приготувати соус до моркви просто змішайте всі інгредієнти.